Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 23 al 29 de febrer?

· Quan? Del 23 al 29 de febrer de 2024

Les nostres agendes setmanals acostumen a anar plenes d’activitats gratuïtes, però el que ja no és tan habitual és que incloguin un dia de regal. La que us presentem avui el té, i concretament parlem del 29 de febrer, que és d’aquells dies que no es veuen sovint. Curiositats a banda, aquests set dies que ens deixaran a les portes del març arriben carregats d’activitats interessants. Arrenquem amb un divendres que, com tota la setmana, oferirà bones dosis d’entreteniment per als més menuts, destacant la representació de l’espectacle de titelles “Fofi el cachorro” al Centre Ton i Guida. Per a la resta del públic, propostes com les dues obres breus de teatre que podreu veure al Centre Cívic Torre Llobeta, la cloenda de la Fira d’Abric amb poesia i concerts flamencs al Casal de Joves Guineueta, o la nit de rock i punk de Can Basté. Sense oblidar-nos del Cítric, que per a la seva segona vetllada de l’any a l’Ateneu Popular 9 Barris ens oferirà un homenatge a la figura del mestre Antoni Benaiges, amb xerrada a la tarda i representació teatral ja entrada la nit.

De cara a dissabte, al migdia podrem escollir entre el concert poètic i intimista que Raquel Lúa oferirà a la plaça Paul Claudel en el marc del cicle Sons de Ciutat, o la trobada mensual de fans del swing a la plaça Can Basté. I a la tarda, protagonisme per als centres cívics que, a més d’acollir nombroses activitats dirigides al públic infantil, ens brindaran també la possibilitat de gaudir amb “Penjats”, la proposta de circ per al públic general que arriba al Centre Cívic Zona Nord de la mà de Barcelona Districte Cultural, o de posar-nos a la pell de les persones cegues amb l’obra de teatre que es representarà a Can Verdaguer. Per tancar amb bon regust el cap de setmana, res millor que el Diumenge en Tribu de l’Ateneu Popular 9 Barris, que aquest cop ens proposa un espectacle de teatre visual amb imatges creades amb sorra i un concert a càrrec de Mama Calypso.

Abans de girar el full del calendari, el febrer es guarda per a la seva part final unes quantes cites imprescindibles, i dimarts viurem l’habitual projecció del Documental del Mes de DocsBarcelona a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, que ens acostarà a un tema de rabiosa actualitat com és la pagesia, a més del retorn de les rutes de senderisme per a les persones grans del districte. I el dia amb què ens obsequia aquest any de traspàs, el dijous 29, Antonio Baños visitarà la Biblioteca Nou Barris per presentar el seu nou llibre “Barcelona no té solució”, mentre a Can Basté s’hi farà la presentació de “De pedra”, exposició inclosa al cicle Temporals, i al Casal de Barri Prosperitat hi tindrà lloc un micro obert de caire literari. Tot plegat, una oferta (cultural) que no podeu rebutjar. Esperem que amb ella passeu una fantàstica setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X