Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de novembre?

· Quan? Del 15 al 21 de novembre de 2019

Tot i alguna baixa d’última hora, com el festival AMAFEST que s’havia de celebrar a l’Ateneu Popular Nou Barris, o les activitats de la Biblioteca les Roquetes, tancada fins a nou avís per problemes amb la climatització, a la nostra agenda setmanal hi continua havent molt de tot i per a tothom. Avui divendres hi haurà protagonisme pels documentals sobre el medi ambient, amb projeccions gratuïtes a la Casa de l’Aigua i el Casal de Barri Torre Baró, dins el cicle “Claqueta i acció!”. Bones propostes també per als amants de la dansa, amb l’espectacle Mawu omplint d’africanisme i femineïtat el Centre Cívic Zona Nord en una nova vetllada de Barcelona Districte Cultural, i del teatre, amb possibilitat d’escollir entre les representacions del Centre Cívic Torre Llobeta o el Centre Ton i Guida. I si us va més el flamenc, esteu d’enhorabona, perquè a més del concert d’aquest vespre de Cristina López Trio a Can Verdaguer, a partir de dilluns podreu participar també a les diferents activitats a la Prosperitat del Flamenco de Barrio’19.

Per dissabte trobem els plats forts a l’Espai Jove Les Basses, amb un Music Experience Festival que donarà l’oportunitat de lluïr-se a cantants i músics del barri de diferents estils, i a Can Basté, on el cicle de cinema de proximitat Pantalla Barcelona s’acomiadarà amb la projecció de Petra i un debat amb el seu director, Jaime Rosales. Destaquem també una gran quantitat d’esdeveniments de caire infantil, encapçalats per la festa “Creixem jugant, aprenem a viure”, i la segona i principal jornada de la veterana celebració del San Xibeco, amb concerts i cercaviles. I en un matí de diumenge on podreu ballar sardanes al parc de la Guineueta o caminar pel Rec Comtal per denunciar la violència de gènere, a partir de les 12.30 h us podreu unir a la celebració del cinquè aniversari del Castell de Torre Baró, que com que està en obres tindrà lloc a la Casa de l’Aigua. Allà hi podreu gaudir d’un concert de blues amb The Traitors, tallers i moltes sorpreses més.

Del dilluns cap endavant, a l’agenda hi trobareu com sempre moltes activitats per a la gent gran  i molts tallers a les biblioteques, però pareu atenció, perquè dilluns encetem els actes del nou cicle “De Nou Barris al món”, que en aquesta primera edició ens portarà a reflexionar sobre el fet de “Conviure en la diversitat”. Per fer-ho, podreu visitar les exposicions a la Biblioteca les Roquetes (quan reobri) i el Casal de Barri Trinitat Nova, assistir a la inauguració de dilluns a l’Espai Via Favència i no perdre-us el cinemafòrum de dijous, també al Casal de Barri, a més d’altres activitats posteriors. A destacar també una nova proposta de Barcelona Districte Cultural pel dimecres a la tarda, en aquest cas de cinema familiar, amb la projecció de “Pànic a la granja” al Centre Cívic Zona Nord. Repasseu a fons l’agenda, i a menjar-vos Nou Barris!

Activitats del 15 al 21 de novembre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X