Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de març?

· Quan? Del 15 al 21 de març de 2024

Dimecres vinent entrarem a la primavera, però en alguns coneguts grans magatzems aquesta ja hi ha arribat, i a la nostra agenda setmanal, a jutjar per com ve de carregada i alegre, també. El cap de setmana és especialment complex, i requereix certa planificació prèvia si no volem perdre’ns esdeveniments que després lamentarem haver deixat escapar. Com a exemple, agafarem una franja horària qualsevol: divendres de 18 a 20 h, podreu gaudir de l’acte central del Districte per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que aquest cop se celebrarà a la sala de plens de la Seu del Districte, però coincidirà en el temps amb una projecció de cinema de Pantalla Barcelona al Centre Cívic Zona Nord, un concert de metal per tancar el trimestre de Música Z a Can Verdaguer, monòlegs d’humor en femení al Centre Cívic Torre Llobeta, teatre, també en femení, al Centre Ton i Guida i una projecció de curts en català a l’Espai Jove Les Basses. I encara quedaran dos concerts per la nit, un organitzat per El Generador i emmarcat en el 8M a Can Basté, i l’altre amb l’actuació del duet Girándula al Casal de Barri Prosperitat.

El dissabte es presenta igual de convuls, començant el dia amb òpera a la plaça Virrei Amat per gentilesa de Sons de Ciutat, i tallers i música amb l’Espai Jove Les Basses en una nova matinal de “Turó Amunt!” al parc del Turó de la Peira. També al matí arrencaran la calçotada de les entitats de la Masia de la Guineueta, i la Festa de Tallers de Can Basté, esdeveniments que s’allargaran fins a la tarda. A l’hora de berenar també tindreu feina a triar, amb cites com el circ de Cèlia Marcé per parlar del dol al Centre Cívic Zona Nord i en el marc del Barcelona Districte Cultural, una nova edició de la Marató de Contes de Nou Barris al Centre Cívic Torre Llobeta, amb sessió infantil i per a adults, i el tancament del Cítric a l’Ateneu Popular 9 Barris, amb un homenatge a l’artista Gata Cattana que començarà amb un documental i s’estirarà fins a la nit amb una vetllada de poesia i música i l’actuació de la coneguda rapera Sara Socas.

I quan torna la primavera, tornen també a la nostra agenda activitats com les jam sessions de blues al Castell de Torre Baró, organitzades per Capibola Blues, que venen a ampliar l’oferta per als migdies de diumenge. Per no allargar-nos, acabarem destacant una activitat per cada dia fins dijous: dilluns Can Verdaguer organitza un taller de còmic pensat per als i les participants del Concurs de Còmic de Nou Barris que necessitin un cop de mà d’inspiració; dimarts reflexionarem sobre el sistema educatiu des de Brussel·les, amb una nova entrega del Documental del Mes a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta – Carmen Laforet; dimecres toca tarda de cinema infantil al Centre Cívic Zona Nord, amb Petit CineClub per a infants a partir de 4 anys; i dijous la Casa de l’Aigua acollirà una performance que servirà per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. Les 14 pàgines del següent PDF inclouen moltes més opcions d’entreteniment per als propers dies, així que consultar-lo és, a més d’un dret, gairebé un deure. Bona setmana, i ens retrobem ja a la primavera!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X