Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La plaça Verda acollirà la cinquena edició del “Dansa Metropolitana” a Nou Barris

· Quan? 12 de març de 2022

Noms de la dansa de llarga trajectòria i noves generacions d’artistes coincidiran en la cinquena edició del Dansa Metropolitana, que tindrà lloc entre el 10 i el 27 de març a 12 municipis. I és que l’esdeveniment presentarà més de 300 activitats, de les quals 92 seran espectacles, 35 pel·lícules, 34 activitats paral·leles i 35 activitats en el marc d’un nou projecte educatiu. Hi haurà espectacles de sala, en espais no convencionals i a l’aire lliure, però també cinema presencial i programació de pel·lícules a Filmin.

A Nou Barris, a través del Centre Cívic Zona Nord, s’han impulsat tres espectacles: “A ciegas”, de la Cia. Elelei, “Young blood”, de la Cia. Arnau Pérez, i “Blue Monday”, d’Agnès Sales & Héctor Plaza. Tots tres espectacles se celebraran a la plaça Verda el proper 12 de març. El primer, a les 12 h, el següent a les 12.25 h i el tercer a les 12.45 h.

En trobareu tota la informació aquí.

Dansa Metropolitana

Dansa Metropolitana és un esdeveniment que posa en valor les confluències, la suma de cultures diverses que es mantenen entre les nostres ciutats de manera fluida i que, com les aigües d’un riu, són la suma dels seus afluents.

Té lloc a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet, Cornellà, el Prat, Viladecans, Esplugues, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Granollers i Sant Cugat, ciutats que es construeixen al voltant de comunitats humanes en constant moviment, de procedències diverses, que es mouen i conflueixen les unes amb les altres. Un tret que enriqueix les seves relacions i crea espais compartits entre totes.

Per aquest motiu, el festival esdevé un punt de trobada, apropant i fent accessible la dansa a tota la ciutadania, de manera inclusiva, perquè tothom pugui gaudir-la, construint lligams sòlids entre les ciutats i les persones que les habiten.

I ho fa hibridant els diferents estils de la dansa, confluint disciplines també de procedències diverses, enriquint el patrimoni cultural de les ciutats i l’àrea metropolitana, facilitant el diàleg i, sobretot, convidant-vos a viure la dansa intensament i amb entusiasme.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X