Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Plats cuinats

Què et posem avui?

A les parades del Mercat de la Mercè trobareu una gran varietat de productes de primera qualitat, seleccionats per garantir els millors ingredients per a una dieta saludable, rica... i saborosa.

Som especialistes en producte fresc, producte de proximitat, fem elaborats propis i et preparem el producte com millor encaixi amb les teves necessitats. Ens encanta atendre’t, cada dia!

Si ho necessites, pots enviar-nos la comanda per WhatsApp; et podem portar la compra a casa o suggerir-te una recepta per cuinar. T’oferim el servei de venda on-line i ofertes i descomptes perquè treguis el millor profit a la teva compra al Mercat de la Mercè. Mira tot el que t’oferim!

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Plats cuinats
Sense temps per cuinar? No tens mà als fogons? La solució... a les parades de plats cuinats del Mercat de la Mercè! Aquí trobareu una temptadora selecció de plats elaborats cada dia amb els millors ingredients del mercat. Plats cuinats, a punt per emportar i menjar a casa o a l'oficina. Cuina tradicional i, també, moderna, menús equilibrats i racions personalitzables. Vine a comprovar-ho... T'ho posem en safata!

Joan Moliner

Parada: 70
Tel. 93 420 98 42

Categoria: Plats cuinats

Joan Moliner
Carregant...
x
X