Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Webinar: mesures municipals per a la reactivació dels mercats

6 de novembre de 2020

Serà una sessió on es donaran a conèixer les diverses mesures de reactivació econòmica que impliquen els mercats municipals que s'han dut a terme des de l'inici de la pandèmia.

Per fer front a la crisi econòmica causada per la covid-19, s’ha desplegat una bateria de mesures que tenen per objectiu tant la regeneració del teixit econòmic i social com l’acceleració econòmica de la ciutat. Per consultar quines eines s’han posat en marxa, descobrir quines són les més indicades per a cada activitat econòmica o fins i tot aprendre com s’hi accedeix, es posa a l’abast de la ciutadania un cicle de seminaris web.

Un d’aquests cicles, que tindrà lloc el dijous 12 de novembre de 16 a 17.30 hores, es diu  “Mesures municipals per a la reactivació dels mercats”. Es tracta d’una sessió per donar a conèixer i debatre les diferents mesures i accions portades a terme des de l’inici de la pandèmia amb els col·lectius més directament implicats en els mercats municipals de la ciutat, des de les juntes de les associacions de mercats a personal de l’IMMB.

Us hi podeu inscriure aquí.

El cicle “Barcelona mai s’atura: reactivem l’economia!” consta de sessions informatives i en línia en què diferents responsables municipals i experts de cada àmbit explicaran les eines disponibles per recuperar l’activitat econòmica i, al mateix temps, respondran els dubtes que puguin anar sorgint.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X