Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Viu Sant Jordi a Nou Barris!

14 d'abril de 2022

Tallers, presentacions de llibres, espectacles o el Concurs de dibuix infantil de Sant Jordi se citen per gaudir d’una diada en què recuperem la normalitat pre-pandèmica.

Nou Barris ja és a punt per donar la benvinguda a una de les diades més esperades de l’any. Presentacions de llibres, xerrades, tallers o espectacles se citen en un any especial, el de la recuperació de la normalitat pre-pandèmica en la celebració de la diada.

En aquest enllaç trobareu la vintena de propostes al nostre districte. D’entre totes elles, permeteu-nos que us destaquem l’espectacle de dansa i poesia “Arrels”, que es farà al Pati de la Seu del Districte el proper 20 d’abril a les 17 h, i que posa en valor les arrels del Mediterrani i de les tradicions de les nostres terres, amb la fusió de la dansa contemporània i el folklore més típic. Si hi voleu assistir, cal que reserveu la vostra entrada trucant a qualsevol dels casals municipals de persones grans de Nou Barris.

També us volem destacar la 27ª edició del Concurs de dibuix infantil de Sant Jordi que un any més organitza el Centre Cívic Can Verdaguer. Teniu tens fins al 21 d’abril per presentar els vostres originals!

Cultura de proximitat

Cada racó del nostre territori s’omple d’activitats i ens convida a reivindicar la cultura de proximitat, a fer les nostres adquisicions en les llibreries de barri i a comprar roses en les floristeries de proximitat.

Donar suport a les llibreries de barri implica també reforçar els espais que generen agenda cultural i sostenen un ecosistema molt ampli i divers vinculat al món de la cultura i l’edició: escriptores, il·lustradores, traductores, cooperatives, distribuïdores transportistes…

Sortiu al carrer, regaleu llibres i roses independentment del gènere i participeu de la festa per carregar-vos d’energia. Una diada com aquesta convida de nou a passar-ho molt bé, a regalar i a regalar-nos i, en definitiva, a emportar-nos a casa les millors experiències d’una jornada ben especial.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X