Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Visita de la delegació de l'Ajuntament de Daegu als mercats de Barcelona

9 de maig de 2018

La visita s'ha fet amb l'objectiu de recerca d'assessorament per a la reconstrucció del mercat coreà després de l'incendi que va patir i per a conèixer el model de gestió dels mercats barcelonins.

Una delegació de l’Ajuntament de Daegu, ciutat de Corea del Sud, ha visitat els mercats de Barcelona amb l’objectiu de rebre assessorament per a la reconstrucció del Mercat Seomun després de l’incendi que va patir l’any 2016. A la vegada, els diversos membres de la delegació coreana han cercat amb aquesta visita, conèixer els aspectes claus de la gestió que segueixen els mercats barcelonins.

Durant els dies de la visita, diversos directius de diferents àrees de l’Institut Municipal de Mercats (IMMB) van poder explicar-los amb concreció aspectes claus com els de la gestió dels mercats a través de les associacions de comerciants, sobre com es fa el manteniment dels equipaments i també es van tractar temes sobre l’organització interna de l’Institut de Mercats.

Aquesta visita a diversos mercats de la ciutat se suma a les diverses col·laboracions que l’IMMB ha dut a terme durant els darrers anys amb la intenció de treballar diferents aspectes dels mercats municipals amb altres ciutats. En aquest sentit, el model de gestió dels mercats de Barcelona figura com a referent a nivell internacional i s’exporta alguns dels aspectes del model de gestió a d’altres ciutats del món.

Carregant...
x
X