Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Tens un comerç o un restaurant i vols fer el salt al món digital?

19 de juny de 2020

El nou escenari sorgit arran de la propagació de la covid-19 ha posat de manifest que gran part del consum de productes i serveis ja prové del món digital. En un futur, però, el percentatge encara serà més elevat. És per això que, amb la voluntat d'acompanyar el teixit comercial de la ciutat en el seu procés de transformació digital, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum i Barcelona Activa posen en marxa un conjunt de recursos per al suport a la transformació digital del petit comerç i la restauració.

Subvencions per ajudar a la transformació digital

Màrqueting digital, pàgina web, venda en línia, sistemes de cartelleria digital... Tens clar que vols millorar la presència del teu establiment a l'entorn digital però necessites un cop de mà a nivell econòmic? 

La Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona posa al teu abast subvencions per la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració de barri, aportant recursos econòmics que et facilitin la inversió.

La convocatòria de subvencions estarà en informació pública al Butlletí oficial de la província de Barcelona, del 17 de juny al 16 de juliol. Posteriorment s’iniciarà el termini de presentacions de sol·licituds. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X