Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Reforç de neteja als eixos comercials de la Ciutat de Nadal

10 de desembre de 2021

El servei habitual de neteja incorporarà en el període nadalenc 138 operaris i operàries i 66 vehicles de neteja i recollida de residus més. Aquest reforç se centrarà en les zones amb més afluència de persones, els eixos comercials i els punts on es facin activitats i fires nadalenques.

En concret, s’ampliarà la cobertura dels serveis de recollida comercial de residus; de recollida selectiva, especialment de la fracció de paper i cartró; del buidat de papereres i l’escombrada i neteja amb aigua dels carrers i les places.

A més, hi haurà dos dispositius específics, tant per al dia de Cap d’Any com per a les cavalcades de Reis. Pel que fa al Cap d’Any, el dispositiu es reforçarà amb 97 operaris i operàries i 34 vehicles principalment a Ciutat Vella, la plaça de Catalunya, la Rambla i els voltants, l’Eixample, l’avinguda de la Reina Maria Cristina i el moll de Marina. I respecte a les cavalcades de Reis, el dispositiu estarà format per 87 persones i 33 vehicles que treballaran al llarg dels diferents recorreguts. Com cada any, del 7 al 17 de gener, s’habilitaran els punts de recollida d’avets de Nadal.

El reforç de Nadal s’emmarca en el pla de xoc de neteja i manteniment “Cuidem Barcelona”. Des que es va posar en marxa a l’octubre, s’han fet actuacions als 350 punts previstos dels 10 districtes de la ciutat amb intervencions de neteja de pintades, contenidors, manteniment de jocs infantils, reparació d’enllumenat o pavimentació, entre altres.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X