Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 19 al 25 de març?

19 de març de 2021

La Casa de l'Aigua i el Castell de Torre Baró programen activitats dins el cicle AiguArt, en una setmana plena d'espectacles per al públic infantil.

Durant els propers set dies celebrarem l’arribada de l’esperada primavera, però probablement voldreu fer alguna cosa més que rebolcar-vos per la gespa i olorar flors. I per sort, de seguida comprovareu que la nostra agenda setmanal, tot i les prevencions i restriccions pròpies de la pandèmia, cada cop fa més goig i ve més plena d’activitats perquè pugueu escollir. Malgrat això, no ens cansem de recordar-vos que els aforaments són limitats i la fam de cultura dels veïns i veïnes és molta, així que cal que reserveu com abans millor el vostre seient si no voleu quedar-vos sense.

Com sempre l’agenda arrenca el divendres, i ho fa amb moltes activitats encara vinculades al 8-M: les dones seran les protagonistes a les taules rodones del Centre Cívic Torre Llobeta i de l’Arxiu Històric Roquetes – Nou Barris, així com a l’espectacle del Casal de Barri Prosperitat, que una hora abans haurà acollit una xerrada sobre la història del transvestisme a Barcelona. Tot això, la mateixa tarda en què Can Verdaguer acollirà la presentació del Servei de Famílies Col·laboradores, i es podran veure espectacles d’índole diversa a la plaça Titellaires (música), el Casal de Barri Verdun (teatre breu) i l’Ateneu Popular Nou Barris (circ, amb un espectacle que es repetirà dissabte). De la resta del cap de setmana, en destaquem l’oferta per al públic familiar que trobareu dissabte al matí a la Casa de l’Aigua, amb fins a 5 tallers per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua amb el cicle AiguArt, i diumenge al migdia a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb l’espectacle de música i projeccions en viu “MUUUUN” dins el cicle “Diumenge en tribu”.

I a partir de dilluns els esdeveniments no s’aturen, i satisfaran a tots els públics: per exemple, els més petits podran escoltar la història de la dona d’aigua en una nova activitat de l’AiguArt dimarts a l’amfiteatre de Roquetes, el jovent podrà acostar-se dijous al Casal de Barri Verdun i descobrir els millors trucs per a la recerca de feina, i la gent gran podrà gaudir el mateix dijous d’una masterclass de dansa oriental en format online, per gentilesa del Casal de Gent Gran Can Peguera. A les biblioteques del districte, l’activitat estrella també serà dijous, amb el narrador Rubén Martínez transportant-nos a l’univers de la inquietant autora Patricia Highsmith. I si amb tot això, i tota la resta d’activitats que trobareu al PDF, no n’heu tingut prou… doncs podeu aprofitar els últims dies per presentar-vos al Concurs Literari de Nou Barris, o els primers per fer el mateix amb el Concurs de Còmic. Les bases d’aquests dos certamens les trobareu al final de l’agenda, i l’agenda, sota aquestes línies. Fàcil, oi? Doncs a gaudir de Nou Barris i tot el que us ofereix!

Activitats del 19 al 25 de març

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X