Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Quaderns de Mercats

22 de setembre de 2020

Durant el 2020 el CCAM continua amb la seva proposta formativa dirigida específicament als paradistes dels mercats municipals de Catalunya: Els Quaderns de Mercats. Les sessions d’enguany seran on-line per tal d’adaptar-nos a les noves necessitats sanitàries i  es continuaran fent els dilluns al matí amb una durada aproximada de dues hores. En  aquestes sessions es tractaran temes específics amb l’objectiu de facilitar als mercats municipals eines, conceptes i metodologies que contribueixin a la millora de la seva competitivitat. Tot el contingut i la informació recollida en aquestes trobades virtuals s’editarà en un quaderns didàctic i es publicarà posteriorment a la nostra web per tal que tothom tingui accés a aquest material formatiu.

Els Quaderns de Mercat que es realitzaran al 2020 seran els següents: 

Quadern 1 - Com fer un pla de difusió i promoció en una parada de mercat municipal. 28 de setembre de 2020.

En aquesta sessió els participants podran descobrir les grans estratègies i els àmbits dirigits a promocionar i difondre els productes i serveis d’una parada de mercat municipal. La sessió inclourà un detall de propostes que qualsevol paradista  pot portar a terme per tal de fidelitzar a la seva clientela.

Docent: Oriol Cesena i Anna Serrano

Quadern 2 - Com crear una estratègia digital en una parada del mercat municipal. 5 d’octubre de 2020

Aquesta sessió tindrà com a objectiu aprendre a dissenyar una estratègia digital per una parada de mercat. La sessió tractarà aspectes relatius a com dissenyar l’estratègia així com en les eines digitals que cal desenvolupar per tal de tenir una bona presència a les xarxes socials i l’entorn digital actual.

Docent: Oriol Cesena i Anna Serrano

Quadern 3 -  Eines per millorar la presència digital d’una parada de mercat.

  • 9 de novembre de 2020

Aquesta sessió té per objectiu donar a conèixer les eines i els mecanismes que qualsevol parada de mercat pot desenvolupar per promoure les vendes en entorns digitals. En la sessió s’explicaran aspectes vinculats a la missatgeria instantània, les xarxes socials així com aplicacions mòbil que li poden ser útils a una parada de qualsevol mercat municipal.

Docent: Anna Serrano

Properament s’obrirà el període d’inscripcions, per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de elsmercats@gencat.cat.

CCAM - Generalitat de Catalunya

Carregant...
x
X