Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Per una alimentació sostenible, Actuem!

4 de novembre de 2021

Arriba a Nou Barris l’exposició itinerant que vol promoure l’alimentació saludable i respectuosa amb el planeta.

Què mengem? Per què mengem com mengem? Per què és important tenir una dieta saludable i amb productes de proximitat? Són preguntes que amb el tràfec de la vida quotidiana sovint oblidem de fer-nos. I si ens les fem, acostumem a fixar-nos només en la nostra salut, però no tenim en compte la salut del planeta o l’economia local, la pagesia i la ramaderia del nostre entorn. I és que el que consumim afecta directament no només el nostre organisme sinó també el planeta i la societat.

“Per una alimentació sostenible. Actuem!” és una exposició itinerant que arriba ara al costat del Mercat de Montserrat per parlar sobre l’alimentació sostenible i de proximitat. L’objectiu és acostar al veïnat les qüestions que es plantegen enguany en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible. La trobareu del 2 al 7 de novembre.

L’exposició està concebuda perquè hi participi la gent. A banda de recollir les opinions i les propostes de les persones que la visitin, durant tota la setmana es duran a terme un seguit d’activitats escolars de sensibilització sobre l’alimentació sostenible. I els dies 5, 6 i 7 de novembre hi trobareu les següents propostes:

Divendres 5 novembre

  • De 17 a 18.30 h. Xerrada “Cap a una transició alimentària”. A càrrec de Justícia Alimentària

Dissabte 6 de novembre

  • De 10.30 a 12 h. Xerrada “Petits canvis per menjar millor”. A càrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya
  • D’11.30 a 13 h. Showcooking de reaprofitament alimentari. A càrrec d’Espigoladors
  • De 17 a 18.30 h. Xerrada “El canvi de model agroalimentari”. A càrrec d’Eixarcolant

Diumenge 7 novembre

  • De 12 a 13.30 h. Xerrada “Com impulsar xarxes de reaprofitament alimentari als barris”. A càrrec d’Espai Ambiental i La Cuchara

Les visites i les activitats són gratuïtes i sense necessitat de reserva prèvia.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X