Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Per Nadal, torna la iniciativa ‘El mercat respon’

14 de desembre de 2020

De cara a les properes setmanes estarà en marxa la iniciativa ‘El mercat respon’, on a través de les xarxes socials, els usuaris i usuàries podran fer arribar preguntes sobre els productes que trobem als mercats i rebre’n resposta. Per participar-hi, només cal fer arribar els dubtes comentant a les publicacions d’Instagram i Facebook. D’entre totes les preguntes participants, se’n farà una selecció i seran contestades pels comerciants dels Mercats de Barcelona.

A més, al participar, l’usuari/usuària entrarà en el sorteig d’un val de 150 euros per comprar al mercat acompanyat/da d’un expert. Els guanyadors/es seran anunciats a través de les xarxes socials.

Les preguntes plantejades, hauran d’estar sempre relacionades amb la temàtica en curs, que en aquest cas n’hi haurà tres de diferents:

  • A partir del 10 de desembre – Nadal al Mercat: Saps com preparar un bon brou de Nadal? I quin farcit porten els canelons tradicionals de Sant Esteve?
  • A partir del 2 de gener – Els productes de casa nostra: Saps què vol dir que un producte sigui de km 0? I per què és tan important consumir productes de proximitat? Aquest any, Barcelona és la capital de l’Alimentació Sostenible i volem resoldre tots els teus dubtes! Si tens preguntes, te les respondrem.
  • A partir del 5 de febrer – Tasta la primavera: Carxofes, pèsols, maduixes, cireres, llenguado i bacallà. Saps què tenen en comú? Que tots són productes de temporada a la primavera! Si tens dubtes sobre la seva conservació o el seu consum, te’ls aclarim.

A més, la mateixa iniciativa ens portarà tres sessions de cuina – una per a cada temàtica:

  • 21 de desembre: Nadal no seria el mateix sense un bon plat de gall dindi rostit, no creus? Prepara llapis i paper perquè la nostra cuinera t’ensenyarà en directe com cuinar un «Xup-xup de gall dindi amb prunes, orellanes i pinyons» per llepar-se’n els dits!
  • 14 de gener – Productes de proximitat.
  • 11 de febrer – Especial Carnestoltes.

Més informació

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X