Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Nou Barris instal·la una pista de gel nadalenca als Jardins de Can Xiringoi

11 de desembre de 2022

La pista, iniciativa dels eixos comercials del districte, romandrà oberta fins al 8 de gener amb descomptes del 50% comprant als establiments organitzadors.

El barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, al districte de Nou Barris, ha inaugurat aquesta tarda, per segon any consecutiu, la pista de gel per aquest Nadal. La iniciativa ha estat impulsada per l’Eix Maragall, amb la participació de les associacions de comerciants Eix Nou Barris Centre Comerç, Comerciants Entorn Virrei, Fabra Centre i Eix Maragall; enguany també s’hi ha sumat el Mercat de la Mercè.

La pista, ubicada als Jardins de Can Xiringoi, estarà en funcionament des d’avui fins al dia 8 de gener. Romandrà oberta cada tarda de 17 a 20 hores i els caps de setmana també en horari de matí, d’11 a 14 hores. Durant les vacances escolars també adaptarà el seu horari per poder estar disponible per a tots els infants de la ciutat.

Enguany, s’han ampliat les dimensions, que són de 20 metres de llarg per 8 d’amplada. La superfície de la pista és d’un material sintètic i ecològic que imita la textura del gel, d’aquesta manera s’evita l’impacte mediambiental que suposaria tenir una pista de gel natural, i es manté la mateixa textura per poder-hi patinar.

Per tant, aquest Nadal es podrà tornar a repetir l’experiència única de patinar sobre gel al districte de Nou Barris pel mateix preu que l’any passat: 6 euros per 20 minuts. El preu inclou els patins, tot i que els guants tenen un cost addicional d’un euro. A més, es poden aconseguir vals de descompte de 3 euros si es compra en qualsevol dels establiments membres de les associacions de comerciants impulsores de la iniciativa.

Els horaris de la pista i el mapa dels comerços adherits a la iniciativa es pot consultar al web www.elcomerçdenoubarrisesmou.com

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X