Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Nou Barris, escenari del “Música Mercè”

30 d'agost de 2023

El districte rebrà les grans formacions simfòniques de la ciutat i s’omplirà de ritmes llatinoamericans i caribenys per la Mercè.

El festival de Música de la Mercè és, més que mai, un reflex de la diversitat i de la vitalitat cultural de Barcelona; dels diferents accents i ritmes que la travessen i de la seva inquietud artística, atenta a les noves veus i tendències, sense renunciar a la identitat de la ciutat.

A “Música Mercè” trobarem diversió i reivindicació, música ballable i experimental, artistes d’anomenada i talents emergents. Propostes locals (Barcelona, Catalunya, País Valencià) i de fora, de Xile a Israel, Angola, Colòmbia, Argentina, Puerto Rico, Mèxic, Cuba, Brasil i, per descomptat, Ucraïna, que visita la Mercè per fer-nos sentir el seu batec musical.

A la plaça Major de Nou Barris, un any més, hi actuaran les grans formacions simfòniques de la ciutat: la Banda Municipal de Música de Barcelona, l’OBC – Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

També repetirà enguany l’orquestra VOZES que, juntament amb la jove saxofonista i cantant Eva Fernández, ens oferirà un concert de jazz.

En paral·lel, el nostre districte allotjarà també els concerts de la colombiana Lucía Pulido, amb la seva proposta de música tradicional llatinoamericana, jazz i cúmbia, i del cubà Roly Berrío, que completarà el programa a Nou Barris amb son i música llatina.

Trobareu aquí més informació del “Música Mercè”.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X