Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Més de 150 activitats a tots els districtes per carnaval

10 de febrer de 2023

El carnaval, la festa més transgressora i divertida de l’any, ja és aquí. Del 16 al 22 de febrer la ciutat oferirà més de 150 activitats repartides per tots els districtes. El tret de sortida serà el Dijous Gras, amb la celebració de l’Arribo, on la Reina Belluga i els set ambaixadors donaran la benvinguda al carnaval al Palau de la Virreina.

Amb el seu discurs satíric, la Reina dels Poca-soltes repassarà les efemèrides principals de l’any per acabar convidant la ciutadania a unir-se a la diversió desenfrenada. L’Arribo continuarà amb una pintada de murals en directe, música de discjòqueis i la Taronjada, i clourà amb un castell de focs. L’acte l’ha ideat la companyia Ponten Pie.

Durant el cap de setmana, tornaran les rues de carnaval pels barris de la ciutat. Les diverses propostes ompliran els casals de barri, els centres cívics i les cases de la festa amb concerts, concursos de disfresses, exposicions, balls de màscares i tallers per disfressar-se.

El Dimecres de Cendra l’enterrament de la sardina posarà fi a les celebracions amb diverses rues mortuòries que es faran a la ciutat. Entre brams, plors i lamentacions, acomiadarem Ses Majestats el Rei i la Reina del Carnaval per donar la benvinguda a la Vella Quaresma.

Trobareu tota la informació i la programació del Carnaval de Barcelona al web barcelona.cat/carnaval.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X