Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Mercats de Barcelona promou accions digitals per Carnaval

3 de febrer de 2021

Durant els propers dies, descobriu a través del Facebook i l'Instagram de Mercats de Barcelona, la història de la Pebrota Margarida, ambaixadora del Carnaval d'enguany.

El naixement de la Pebrot d’Or, Margarida – ambaixadora de Carnaval 2021 –  ha iniciat la sèrie d’accions digitals que es promouran des de Mercats de Barcelona per celebrar la festivitat enguany. Des d’avui i fins el 17 de febrer – enterrament de la sardina – a través del Facebook i l’Instagram de Mercats BCN, es podrà descobrir la història de la Pebrota Margarida. Durant els propers dies, es duran a terme diverses iniciatives relacionades amb el Carnestoltes, que a causa de les circumstàncies generades per la covid-19, seran en format digital.

  • Dijous Gras, 11 de febrer: Des del Facebook i Instagram de Mercats de Barcelona us animem a que participeu a fer-nos arribar les fotografies o dibuixos de les vostres receptes de truites o bé, de les botifarres d’ou que degustareu durant aquest dia amb el hashtag #DijousGrasDeMercat i #CarnavaldeMercat.
  • Dissabte de Carnaval, 13 de febrer: Des del Facebook i Instagram de Mercats de Barcelona us animem a que participeu a fer-nos arribar les fotografies amb la vostra disfressa amb el hashtag #CarnavaldeMercat.
  • Enterrament de la sardina, 17 de febrer: Fi de la festivitat.
  • Iniciativa ‘El Mercat respon’: L’acció digital seguirà en marxa durant les properes setmanes i el dia 11 de febrer tindrà lloc un directe especial de Carnaval.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X