Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Mercat de Mercats celebra el seu 10è aniversari a l'octubre

3 de juliol de 2019

Aquest octubre la fira Mercat de Mercats arriba a la seva 10a edició i ho farà com sempre, oferint el millor del producte i la gastronomia a la ciutadania. Entre el 18 i el 20 d’octubre l’Avinguda de la Catedral de Barcelona serà l’escenari un any més d’aquesta gran festa dels mercats municipals de la ciutat.

Amb motiu del 10è aniversari serà una edició especial en què, a banda de noves incorporacions, es comptarà amb la presència de comerciants que prèviament ja hagin participat en darreres edicions i es posarà en valor la seva experiència i coneixements a través de les diverses iniciatives i espais que ofereix la fira.

Un any més s’hi reflectirà la filosofia fundacional de l’esdeveniment: el valor als productes del territori i avançar en el gran repte que representa la sostenibilitat com a única eina per a un futur millor. En aquest sentit, la fira comptarà amb vaixella reciclable, selecció de brossa, estands de fusta i materials reciclables, ponències sobre reaprofitament alimentari i agricultura ecològica, entre d’altres, per tal de cuidar l’entorn i difondre les diverses formes que hi ha per fer-ho.

Les parades de mercat – on s’hi trobarà el millor de cada parada – , la zona d’artistes de mercat – on s’hi aprendrà dels trucs i consells dels paradistes – , la zona de degustació – on s’hi podrà tastar les tapes elaborades pels paradistes amb productes de mercat – ,  i la zona familiar– on hi haurà activitats infantils de tot tipus – , seran els principals espais de la fira.

A més de l’aula de mercat, on hi tindran lloc una sèrie de xerrades, conferències i showcookings que giraran entorn el producte de proximitat, la gastronomia o la sostenibilitat, entre d’altres, que anirem coneixent a mesura que es vagi apropant la data a través del site de Mercat de Mercats.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X