Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

L’oasi més màgic de l’any torna a Nou Barris

24 de desembre de 2021

El 2, 3 i 4 de gener podreu gaudir del campament de la comitiva de SSMM els Reis d’Orient al pati de la Seu del Districte

Diuen que si tractes bé a un hoste, és probable que torni. I això és el que ha passat amb la comitiva que acompanya SSMM els Reis d’Orients. Els va satisfer tant la rebuda que Nou Barris els va oferir ara fa un any, que han decidit tornar al Pati de la Seu del Districte per descansar uns dies abans de la cavalcada i de tota la feinada que els espera la matinada del 5 al 6 de gener.

L’oasi reial acamparà els dies 2, 3 i 4 de gener, i el podreu visitar de 17 a 21 h. Hi trobareu els patges Reials, els astròlegs, l’estel, els carters, els regals, els caramels, les cosidores, la carbonera, les fades de la son, els vigilants de la clau màgica, les vetlladores de la llum i també les que guien els Reis d’Orient amb els seus moviments gimnàstics. Tots plegats s’instal·laran amb els seus espectaculars espais, que podreu recórrer a través d’un circuit tancat i preparat per a l’ocasió i de 15 minuts de durada.

Què hem de fer per visitar l’oasi?

La visita al campament reial és gratuïta i no requereix de reserva prèvia. Sí que té l’aforament limitat. Tingueu en compte, també, que la cua es tallarà amb l’antelació que sigui necessària per garantir que l’espai quedi tancat a les 21 h, i respectar així el merescut descans de la comitiva reial.

Heu de tenir present, igualment, que l’ús de la mascareta és obligatori.

La celebració de l’esdeveniment queda també condicionada a l’evolució de la pandèmia. Qualsevol canvi serà notificat a través del web del Districte i les xarxes socials.

Un campament molt accessible

Enguany, el campament serà més accessible per a tothom:

  • Hi haurà a disposició del públic el codi QR que trobareu a continuació amb l’audiodescripció del recorregut. Funcionarà a partir del 2 de gener.

  • El 4 de gener a les 16.30 h es farà una visita tàctil per tot el recorregut, en el qual ens acompanyarà també un intèrpret en llenguatge de signes

En la iniciativa hi han participat 17 entitats, que s’han encarregat de preparar els diversos espais. Són aquestes: A.E ASOGYM, Alzamora CF, AMPA Escola Cor Maria Sabastida, AMPA CEB Luz Casanova, Associació La Indomable, Associació Porta Cultural, CC Manuel de Falla, Escola i AMPA Jesús Maria Claudina Thévenet, Escola Àgora, Grup de Foc Nou Barris, Hermandad Los Romeros,  Societat Coral L’Ideal d’en Clavé, i Vocalia de Joves AV Turó de la Peira.

La gestió i direcció artística és a càrrec de Puça Espectacles.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X