Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

L’estiu és a Nou Barris! L’Estiu, al Pati!

20 de juny de 2024

A Nou Barris, l’arribada de l’estiu ja fa uns anys que és sinònim de festival cultural al pati de la Seu del Districte. Sota el ben explícit i gens enganyós nom de L’Estiu, al Pati!, any rere any hem pogut gaudir de la millor música en un marc incomparable i aprofitant la fresca del vespre sota les palmeres.

Aquest any, el festival se celebra del 3 al 28 de juliol. Pràcticament un mes sencer en què podrem gaudir de propostes musicals de registres ben diversos i també de cinema amb signatura de dona a través dels Curts en Femení.

Us n’adjuntem el programa complet.

L’Estiu, al Pati! és gratuït, excepte una de les nits del Festival de Blues i el Desvarío.

Curts en Femení

  • Dimecres 3 de juliol, a les 21.45 hores

Us oferim cinc peces curtes, dirigides per dones, fruit de la convocatòria anual de TRAMA – Coordinadora de Muestras y Festivales de cine, vídeo y multimedia realizados por mujeres. La sessió comptarà amb la presentació d’algunes directores.

Festival de Blues

  • Divendres 5 (gratuït) i dissabte 6 de juliol (15 euros). Podeu comprar les vostres entrades a través d’aquest enllaç o aquest altre.

El divendres 5 actuarà la banda de Billy Branch, un ambaixador del Chicago Blues. I el dissabte 6, plat fort amb Noa & The Hell Drinkers, banda donostiarra que el setembre de 2023 va treure el darrer disc, Hell’s The New Heaven, considerat el disc del mes al Regne Unit per la UK Independent Blues Broadcasters Association. Després serà el torn del soul, blues, poder i passió de Tia Carroll Band. I acabarem amb l’harmonista, cantant i compositor nord-americà de blues elèctric i soul, John Nemeth.

Funk & Folk

  • Dissabte 13 i diumenge 14 de juliol

El cap de setmana del 13 i 14 de juliol gaudirem de propostes que barregen la música i el ball. Estils molt diferents, però amb esperit comunitari i de festa compartits. El funk i el folk, les danses urbanes i els clàssics dels Pogues, la música tradicional o el hip-hop. Una combinació mai vista, especial i per a tots els públics!

Desvarío. Flamenco 24 Nou Barris

  • Del 18 al 20 de juliol

Arribarà després el torn dels espectacles del Desvarío, dels quals ja us n’hem informat aquí. Al llarg de tres dies, podrem gaudir d’una mostra veraç del flamenco d’avui, obert, divers, capaç de sentir-se contemporani i fidel al sentit de viure el seu temps però que, al mateix temps, vol posar una àncora en l’origen, quan l’any 2000 va iniciar el camí sota el nom de Flamenco a Nou Barris.

Podeu comprar les vostre entrades aquí (15 euros públic general, 10 euros veïnat de Nou Barris i socis de El Dorado)

Nits de Brasil 

  • Dissabte 27 i diumenge 28 de juliol

L’Estiu, al Pati! clourà l’edició d’enguany amb la Barcelona Junina, que trasllada a Barcelona el ritme, la cultura, els colors i sabors del Brasil, en el que vol ser una rèplica de la celebració del São João brasiler. Comptarem amb la presència de reconeguts artistes que ens captivaran amb els seus ritmes i la inconfusible melodia de la zambumba, el triangle i l’acordió, entre d’altres.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X