Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Les subvencions per a l’enllumenat nadalenc inclouen la il·luminació a l’interior d’aparadors

11 de juny de 2018

Ja és obert el termini per sol·licitar subvencions per a l’enllumenat nadalenc dels carrers de Barcelona. Aquest any hi ha la novetat de la incorporació d’una nova modalitat d’enllumenat per a l’interior dels aparadors dels comerços, que és complementària a la d’enllumenat dels carrers. El termini de presentació de sol·licituds és el 2 de juliol de 2018.

L’enllumenat nadalenc és una de les accions de promoció del comerç urbà i de proximitat per part de les associacions comercials i l’Ajuntament de Barcelona. Tant l’enllumenat dels carrers com dels aparadors dels establiments comercials contribueixen a crear un ambient festiu i millorar la imatge dels carrers de la ciutat en aquestes dates.

Dues línies d’ajuts

La convocatòria de subvencions per a l’enllumenat nadalenc incorpora aquest any la novetat que les associacions de comerciants podran sol·licitar-ne també per a l’interior dels aparadors dels establiments. Són dues les línies d’ajuts:

  • Enllumenat nadalenc a les vies públiques de la ciutat.
  • Enllumenat nadalenc a l’interior dels aparadors dels establiments comercials associats.

Podeu consultar les bases de la convocatòria així com obtenir els models d’instància que cal presentar, a la pàgina de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enllumenat de Nadal.

La presentació dels projectes per part de les associacions es pot fer bé presencialment en les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) dels districtes, bé telemàticament a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Cal recordar que en el cas de subvencions per a projectes d’il·luminació de carrers, els pressupostos de les empreses homologades han d’incloure les descripcions de l’ornamentació, els trams dels carrers a guarnir, topologia tecnològica de les llums i imatges gràfiques dels dissenys. En cas que els pressupostos siguin iguals o superiors als 15.000 euros cal obtenir propostes d’almenys un mínim de tres empreses. Junt amb la documentació que cal presentar, cal incloure el pressupost de l’empresa escollida i els de la resta que es van consultar.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X