Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

L'Ajuntament de Barcelona reforça el teixit productiu dels barris i districtes de la ciutat

3 de març de 2022

El consistori, amb la col·laboració de Barcelona Activa, dona un nou impuls a l'Estratègia de Desenvolupament Econòmic de Proximitat, amb noves accions fins al 2023.

L’Estratègia de Desenvolupament Econòmic de Proximitat (2021-2023) s’enforteix amb noves mesures per reforçar el teixit productiu dels barris i districtes de Barcelona.  L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, destina un pressupost de 120 milions d’euros en aquest projecte, posant l’accent en la generació d’oportunitats i en les necessitats des d’una perspectiva territorial i de proximitat.

Una estratègia que cerca fer front a la desigual de distribució dels actius econòmics, renda i ocupació mitjançant un creixement sostenible, equitatiu i competitiu. Un model que fa de Barcelona una ciutat que aposta per articular els nous pols d’activitat econòmica amb iniciatives dels veïnat, les entitats socials, els comerços, la restauració i els serveis de 10 districtes. S’inclouen sis districtes amb una renda inferior a la mitjana: Ciutat Vella, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Nou Barris, Horta-Guinardó i Sant Andreu.

Entre les mesures incorporades a l’estratègia, l’Ajuntament de Barcelona impulsarà els espais Sants Activa i Sant Andreu Activa. Dos equipaments de futur que serviran per apropar els serveis de Barcelona Activa als territoris i a la ciutadania que no sol arribar als recursos municipals.

Coneix l’Estratègia de Desenvolupament Econòmic de Proximitat i totes les accions que hi estan vinculades en aquest enllaç.

Barcelona Activa

Carregant...
x
X