Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La prevenció per la COVID-19 obliga a suspendre o ajornar actes culturals i socials a Nou Barris

16 de març de 2020

Setmana del Consum Responsable, Barcelona Districte Cultural, Amafest, Festival de Sopes, Barcelona Obertura i Rough Diamonds, alguns dels esdeveniments afectats.

Com us hem explicat, una de les mesures adoptades en les últimes hores per l’Ajuntament de Barcelona ha estat la de tancar els equipaments municipals no essencials. A aquest fet hi hem de sumar l’ajornament de les activitats que apleguin més de 1.000 persones i la reducció d’un terç de l’aforament de les de menys de 1.000. Tot plegat, doncs, ha obligat a posposar o directament suspendre activitats culturals i socials del nostre districte.

A continuació us enumerem algunes de les més significatives:

Barcelona Districte Cultural. Suspèn els espectacles que havien de tenir lloc al Centre Cívic Zona Nord fins a nou avís.

Segona Setmana del Consum Responsable. L’activitat queda suspesa, amb el compromís d’estudiar noves maneres de poder tornar a programar bona part de les activitats previstes tan bon punt la situació ho permeti.

“No es país para negras”, del Festival Cítric, i Amafest. Tots dos esdeveniments havien de tenir lloc a l’Ateneu Popular Nou Barris, que a causa del tancament cancel·la les activitats com a mínim fins al 29 de març. Això afecta també altres actes com la Gala Solidària del Circ.

Barcelona Obertura Spring Festival. Es cancel·len els concerts gratuïts de l’Obertura City+. L’únic que es posposa és el concert de Setmana Santa que s’havia de fer a la Sagrada Família el 27 de març. S’informarà individualment per correu a totes les persones que van adquirir entrades.

Festival de Sopes del Món Mundial. S’anul·la la 17ª edició d’aquest esdeveniment que havia de tenir lloc el 22 de març.

Rough Diamonds. S’ajorna el festival de danses urbanes de Barcelona que havia de tenir lloc el 8 d’abril al Parc Central de Nou Barris.

Podeu consultar totes les activitats de la ciutat i l’estat en què es troben a la GuiaBCN.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X