Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La música clàssica regna a Nou Barris

15 de març de 2021

El Barcelona Obertura Spring Festival torna a la ciutat per retre homenatge a un dels gèneres musicals més apreciats a tot el món. El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori, en col·laboració amb l’Ajuntament, treballen plegats per presentar una programació de tretze concerts del gènere clàssic.

A més dels concerts que presentaran els tres escenaris protagonistes, el Barcelona Obertura Spring Festival oferirà un grapat d’actuacions gratuïtes en diferents indrets de la ciutat. D’aquesta manera, els carrers de Barcelona s’ompliran de música clàssica com mai no ho havien fet. A Nou Barris, aquests són els recitals que ens esperen:

  • Barcelona Clarinet Players

19 de març, a les 19 h, a Can Basté.

“Música i Poesia”
Kukelka: Czernowitzer Skizzen

Reserva d’entrades

  • Vozes

20 de març, a les 17 h, al Centre Cívic Zona Nord

Obres de Haendel, Purcell, Vivaldi, Boccherini, Bach, Sanz, Rimsky-Korsakov, Strauss, Offenbach, Hurwitz, Menken, Ashman i Zimmer.

Entrades exhaurides

  • Conservatori Liceu: Calando Ensemble

26 de març, a les 19 h, al Centre Cívic Torre Llobeta

Albéniz: Suite espanyola Op. 47
Seleccion (arr. Bruno Borralhinho)

Beethoven: Septet in E flat major Op. 21

Entrades exhaurides

L’última edició, cancel·lada

L’última edició es va cancel·lar a causa de la situació sanitària del moment. Per aquesta raó, la direcció del festival ha volgut regalar una tornada definida per la consistència i la qualitat dels artistes convidats, així com pel compromís del públic barceloní. L’objectiu és convertir la música clàssica en el motor de la ciutat. Espectacles com Lessons in Love and ViolenceSimfonia ZeroCuarteto QuirogaUtopia El Concierto de Aranjuez seran els que ho faran possible.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X