Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La Mercè 2021 omplirà Nou Barris de concerts i arts de carrer

12 de setembre de 2021

La plaça Major de Nou Barris i la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova repeteixen com a escenaris, i s'hi afegeix el parc del Turó de la Peira.

L’edició d’enguany de les festes de la Mercè, que se celebrarà del 23 al 26 de setembre, tindrà l’Havana com a ciutat convidada i la reserva prèvia com a condició indispensable per assistir als seus esdeveniments, ja que la pandèmia provocada per la covid-19 obliga a limitar els aforaments dels diferents escenaris. I parlant d’escenaris, la gran festa de la ciutat de Barcelona comptarà, com ve sent habitual els últims anys, amb una destacada presència al nostre districte.

Així, la plaça Major de Nou Barris repetirà com a amfitriona dels concerts de caire simfònic amb alguna sorpresa destacada, com la participació de la cantant Maria del Mar Bonet al concert de l’Orquestra VOZES, mentre que el divendres 24 serà el dia de les arts de carrer, amb el circ de Pallassos sense Fronteres ocupant els sis escenaris que s’instal·laran al parc del Turó de la Peira, i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova acollint diversos espectacles de teatre, titelles, dansa i circ. Aquesta és la programació completa de La Mercè 2021 a Nou Barris:

Dijous 23

  • 20.45 h - Concert de la Banda Municipal de Barcelona (plaça Major de Nou Barris)

Divendres 24

  • De 10.15 a 19.30 h - Arts de carrer: Pallassos Sense Fronteres. Consulteu el PDF adjunt per veure tots els espectacles (parc del Turó de la Peira)
  • De 12 a 20 h - Arts de carrer: espectacles de dansa, teatre, circ, titelles… Consulteu el PDF adjunt per veure tots els espectacles (Casa de l’Aigua de Trinitat Nova)
  • 20.45 h - Concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (plaça Major de Nou Barris)

Dissabte 25

  • Concert “Carmen Suite”, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu (plaça Major de Nou Barris)

Diumenge 26

  • 12 h - Concert de l’Escola de Música Jam Session (plaça Major de Nou Barris)
  • 19.30 h - Concert “Habana Concerto”, a càrrec de l’Orquestra Simfònica VOZES, José María Vitier i Maria del Mar Bonet (plaça Major de Nou Barris)

Com reservar les entrades?

La reserva de localitats pels diferents espectacles, tots ells gratuïts, començarà el dimarts 14 amb els concerts del BAM, però pel que fa a les actuacions que tindran lloc al nostre districte, el dimecres 15 comença la dels concerts de la plaça Major de Nou Barris, i el dijous 16 la dels espectacles d’arts de carrer. Podeu fer les vostres reserves al telèfon 93 316 10 38 (de dll. a dv., de 10 a 15 h), a l’app de la Mercè i al web lamerce.barcelona.

En aquest mateix web hi trobareu també la resta de la programació d’enguany, informació completa de tots els espectacles i un apartat d’informació pràctica amb totes les preguntes freqüents que us puguin passar pel cap abans de gaudir de la festa. No deixeu de consultar-lo!

Finalment, us informem que el divendres 24 tant el parc del Turó de la Peira com la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova estaran tancats al públic general, i només hi podran accedir les persones que tinguin reservada una entrada pels espectacles que s’hi duran a terme.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X