Mercat de la MercÚ

Mercat de la MercÚ

La Generalitat publica la Guia TŔcnica per iniciar una └rea de Promociˇ Econ˛mica Urbana (APEU)

10 de marš de 2021

Amb l’objectiu de difondre el model de gestió i característiques de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUs), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) ha publicat la Guia Tècnica per iniciar una APEU, com a eina de suport en el procés de creació d’una APEU.

La guia, la primera d’aquestes característiques a Catalunya, ha estat elaborada per l’Escola Universitària de Comerç i Distribució (ESCODI), en col·laboració amb l’Oficina d’APEUs del CCAM. La publicació compta amb informació del marc legal vigent, i també amb consells pràctics i recomanacions per impulsar una APEU. En aquest sentit, a més de les definicions bàsiques i de referències a la regulació, la guia inclou una sèrie de reflexions que són el resultat d’unes sessions organitzades per l’ESCODI, en les què han participat una dotzena de dinamitzadors comercials d’arreu del país.

La Guia per iniciar una APEU és un dels recursos divulgatius que l’Oficina d’APEUS de la Generalitat de Catalunya posa al servei de les persones i entitats interessades a promoure una experiència d’aquest  model de col·laboració públicoprivada.

Generalitat de Catalunya

Carregant...
x
X