Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Inscripcions obertes per al Congrés de Mercats Municipals de Catalunya 2021

14 d'octubre de 2021

El dia 8 de novembre se celebrarà en format virtual el Congrés de Mercats Municipals de Catalunya 2021, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que forma part del programa ElsMercats.cat que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda per tal de donar suport als 167 mercats municipals de Catalunya i millorar la seva competitivitat perquè segueixin sent un referent comercial, econòmic i social de les nostres ciutats.

L’objectiu de la trobada és crear un espai d’intercanvi de coneixements i experiències entre paradistes, personal tècnic, associacions i tots els col·lectius vinculats a aquests equipaments.

En l’edició d’enguany es presentaran els resultats de l’Estudi sobre els hàbits de consum en els mercats catalans després de la pandèmia i es reflexionarà sobre el futur digital i l’impacte de l’arribada de les noves tecnologies als mercats, a més de conèixer experiències reals i propostes sobre sostenibilitat, conscienciació mediambiental i responsabilitat social com a proposta de valor i estratègia de creixement per als mercats de Catalunya.

Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, inaugurarà el Congrés, mentre que Jordi Torrades, director general de Comerç, s’encarregarà de la Benvinguda. Al migdia, Eduard Escofet, president de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona, presentarà el nou projecte de treball en xarxa de Mercats municipals de Catalunya.

A la tarda s’impartiran dos tallers: el primer sobre la gestió dels residus als mercats i, el segon, sobre les funcionalitats que té l’eina digital gratuïta Google My Business per millorar la presència digital dels mercats i dels seus paradistes.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X