Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Hem d’anar incloent les tecnologies en tot allò que fem

19 de març de 2018

La tecnologia avança dia a dia, el que implica que sorgeixin noves formes de comunicar-se a la societat. Al Mercat de la Mercè vam veure que el fet d’implantar les noves tecnologies a les nostres vides ens permetria arribar a una franja de gent a la que prèviament no arribàvem, i la veritat és que va ser un encert!

Fa més de 13 anys que comptem amb el servei a domicili al mercat i des de fa gairebé un any que els clients que ho desitgin poden fer la seva comanda per Whatsapp. El client ens envia un missatge a través d’aquesta aplicació -prèviament nosaltres ja tenim les seves dades- i ens fa la “llista de la compra”. És a dir, ens apunta el producte que vol i la parada corresponent. Llavors, nosaltres som els responsables de fer arribar la sol·licitud a les respectives parades i des d’allà preparen la comanda perquè els serveis d’enviament ho facin arribar al domicili del client.

Des que vam començar les comandes via Whatsapp, hem pujat entre un 40% i un 50% les comandes del servei a domicili, així que sembla que ha estat una molt bona iniciativa. Ha tingut molt bona rebuda per part dels clients, sobretot, per la gent a partir de 35 anys que per l’horari laboral no poden venir al matí, gent que ja coneix les parades i el gènere del mercat… aquest servei els hi va perfecte, ja que no els cal venir al mercat!

"Jo, abans de ser dinamitzadora, vaig estar més de 10 anys a atenció al client, el que em va fer copsar diverses necessitats. Vam veure que havíem de trobar una nova franja d’edat i de clients i vam pensar que la tecnologia era l’eina perfecta. Hi ha molta gent que no ha vingut mai al mercat, sobretot la gent jove, i en aquest cas, les tecnologies ens permeten arribar-hi.  El Whatsapp és la manera més fàcil actualment de comunicar-se de forma immediata i des de qualsevol lloc.

De cara al futur, penso que el mercat ha d’avançar, no ens podem quedar estancats! El comerç en general evoluciona, i hem d’anar incloent les tecnologies a poc a poc en tot allò que fem." - Loli Fibla.

Font: Mercats Municipals de Barcelona

Carregant...
x
X