Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Encara no coneixes el servei BCN Safe City? Prepara el teu comerç per rebre els visitants de la ciutat de forma segura

20 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa el servei d’assessorament en línia BCN Safe City BCN Safe Visit, un projecte per garantir mesures d’higiene i salut i oferir confiança i seguretat als espais de la ciutat, tant per a les persones residents com les que ens visiten. A la pàgina web, les empreses i professionals poden consultar tota aquella informació d’interès pel seu àmbit específic d’actuació omplint un breu formulari.

A la web barcelona.cat/safecity permet que cada empresa obtingui, segons el seu àmbit i tipologia d’activitat, un informe personalitzat gratuït de caràcter informatiu que conté:

  • Normes d’obligat compliment segons normativa
  • Recomanacions generals
  • Protocols i mesures específics de l’àmbit d’activitat
  • Possibilitats d’obtenció de distintius, acreditacions i certificacions

Per a fer-ho possible, el projecte ha recopilat la informació actualitzada sobre l’ampli nombre de mesures de seguretat i sanitàries vigents, tant emeses per les diverses administracions com les d’àmbit sectorial, amb la voluntat de facilitar aquesta recerca als negocis de la ciutat que s’orienten al públic visitant. L’objectiu és esdevenir una font informativa de referència, que afavoreixi la relació circular d’aquest conjunt de protocols, per tal que l’activitat global de les persones residents i visitants estigui dotada de la màxima seguretat de manera integral.

Objectiu: abastar la seguretat de tota la cadena de valor de l’economia de la persona visitant

La finalitat principal de BCN Safe City BCN Safe Visit és que totes les empreses, establiments i serveis que s’emmarquen en el conjunt de la cadena de valor vinculada a l’economia de la persona visitant puguin en tot moment estar preparades davant de les dificultats derivades de la crisi sanitària per reprendre la seva activitat, establint un canal d’informació, transmetent confiança i seguretat al visitant i afavorint un clima de transparència.

El projecte sorgeix del treball desenvolupat en el marc del CECORE, el centre de coordinació per a la resposta econòmica, on s’ha constituït un grup de treball impulsat per la Direcció de Turisme i Indústries Creatives i format per: Agència de Salut Pública de Barcelona, Seguretat i Prevenció (Protecció Civil Municipal, Guàrdia Urbana de Barcelona), Ecologia, Comerç, Cultura, Esports, i B:SM. Compta també amb la participació de Fira de Barcelona i el Consorci Turisme de Barcelona, així com amb la col·laboració de l’ISGlobal.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X