Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats s'il·luminen per Nadal

9 de novembre de 2020

La ciutat lluirà amb més de 100 kilòmetres d’il·luminació nadalenca, en els que s’afegeixen noves vies urbanes i els 39 edificis de mercats de la ciutat, com a centres neuràlgics del comerç dels seus barris.

Un espectacle de la companyia Sol Picó centrat en les trobades familiars de les festes nadalenques donarà pas a l’Encesa dels Llums de Nadal de Barcelona el proper dia 26 de novembre a les 18 hores. Serà el toc d’inici a una il·luminació que aquest any ha ampliat els carrers ornamentats i ha renovat els seus dissenys en un esforç conjunt del consistori i les entitats de comerç per posicionar la ciutat en el panorama europeu durant les festes nadalenques.

Enguany l’Ajuntament ha incrementat un 65% la inversió en la il·luminació nadalenca. Aquest increment de la inversió es tradueix en diferents iniciatives, com la il·luminació dels 39 edificis de mercats municipals, tenint en compte que en molts casos, els mercats constitueixen el centre neuràlgic de la zona comercial dels seus barris, o de més vies del centre de Barcelona i els eixos comercials.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X