Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats segueixen oberts perquè són servei d'abastament bàsic

16 de març de 2020

A partir del dissabte 13 de març s’adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció de la Covid-19 a tot el territori.

En l’àmbit dels establiments i de les activitats comercials les afectacions impliquen el tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d’aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d’aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat. És per això que els Mercats de Barcelona seguiran obrint les seves portes, garantint així l’abastament d’alimentació a la ciutadania.

En aquest àmbit, les mesures preventives establertes tenen reconeguda la causa de força major. Així, els mercats extremaran les accions per prevenir l’expansió de la malaltia i prendran totes les precaucions recomanades.

Els clients i clientes hauran de seguir les següents mesures preventives per la Covid19 decretades per les autoritats sanitàries:

  • Realitzar higiene freqüent de mans (rentat amb aigua i sabó o solucions a base d’alcohol).
  • En cas de tos o esternuts, cobrir-se la boca i nas amb la part anterior del colze o amb mocadors d’un sol ús que després llençarem a les escombraries.
  • Evitar compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors…) i altres objectes sense netejar-los degudament.
  • Evitar tocar-se el nas, ulls i boca.
  • Evitar aglomeracions de públic. Mantenir una distancia mínima d’un metre amb altres persones.
  • Evitar tocar els productes dels diferents establiments amb les mans.

Els nostres comerciants estan informats de les recomanacions i consells de salut. El sistema d’abastiment de productes està funcionant amb normalitat.

Les noves mesures també impliquen el tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d’aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X