Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats, protagonistes d'una secció al programa Deixa'm Tastar

5 de setembre de 2019

El programa sobre gastronomia de la Cadena SER dedicarà una de les seccions als mercats de la ciutat setmanalment.

El 4 de setembre, l’equip del programa Deixa’m Tastar de Cadena SER Catalunya, ha estat al Mercat d’Horta per parlar amb l’Àngels Melich, paradista. A partir d’aquest dissabte, el programa radiofònic iniciarà una nova temporada en què els mercats de la ciutat seran els protagonistes setmanals d’una de les seccions.

Durant l’entrevista d’avui s’han parlat de diversos temes com la proximitat dels productes que es poden trobar a la parada de fruites i verdures de l’Àngels, l’estacionalitat de cadascun d’ells i en definitiva, com és el dia a dia al mercat.

L’inici de temporada serà el proper dissabte 7 de setembre a partir de les 13 hores, on es podrà gaudir dels consells i trucs de l’Àngels.

A la secció dedicada als mercats de la ciutat s’hi tractaran temes variats com la importància del producte de proximitat i de temporada, els beneficis de comprar al mercat, com evolucionen i quines són les tendències, quines són les necessitats dels consumidors, els bars als mercats o el 10è aniversari de la fira Mercat de Mercats, entre molts d’altres. L’equip visitarà diversos mercats cada setmana per poder tractar les diverses temàtiques.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X