Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els Mercats potencien els serveis a domicili i la venda online per reforçar les mesures sanitàries

25 de març de 2020

Els Mercats de Barcelona han fet un esforç durant els darrers dies per consolidar i reforçar els seus serveis a domicili o de venda online i així evitar aglomeracions als seus equipaments tot garantint l’abastament bàsic d’aliments frescos a la ciutadania. Han volgut doncs potenciar aquestes accions per fer un pas més en el compliment de les precaucions i recomanacions sanitàries i minimitzar els riscos de les persones que vagin a comprar. En alguns casos, fins i tot s’han habilitat serveis gratuïts o per a persones grans i facilitar així l’accés globals als productes necessaris.

Els mercats que disposen de servei de repartiment a domicili, és a dir, la clientela fa la comanda a les seves parades habituals o a un número centralitzat del mercat i se li fa arribar la compra a casa, són:

Mitjançant empreses d’inserció:

Mitjançant servei propi:

  • Mercat de Santa Caterina
  • Mercat de l’Estrella
  • Mercat de Felip II
  • Mercat de Sant Antoni. El mercat, per a facilitar l’accés a aquest servei als qui més ho puguin necessitar, ha decidit que el repartiment a domicili serà gratuït per a les persones majors de 65 anys. També ha posat a disposició de la ciutadania tots els telèfons de les parades, per a que es puguin fer les comandes, i un telèfon centralitzat (93 426 35 21) per gestionar les compres.
  • Mercat de Sagrada Família
  • Mercat de la Mercè
  • Mercat de la Boqueria. En el seu cas, el mercat de la Rambla ha habilitat un número de telèfon (93 304 02 70) per al lliurament de comandes a domicili per a gent gran. L’horari per a les trucades és de 9 hores a 12 hores i els lliuraments es fan de 13 hores a 15 hores.
  • Mercat de Tres Torres. S’hi ha començat una prova pilot de comandes via WhatsApp.
  • Mercat de la Trinitat. Des del mercat s’ha promogut que la clientela faci les seves comandes via trucada o WhatsApp, de manera que s’evitin aglomeracions dins l’equipament.

Per altra banda, els mercats que disposen de venda online a través de la qual la clientela pot fer la seva comanda i després rebre-la a casa, són:

Mitjançant la plataforma Manzaning:

Mitjançant la plataforma Ulabox:

A través de la pròpia pàgina web:

Més enllà d’aquests serveis de repartiment a domicili o de venda online, a molts mercats es pot fer la comanda directament als i les paradistes de confiança o als números centralitzats de cada equipament de manera que, quan es vagi a recollir, la compra ja estigui preparada i es minimitzi així el temps que s’està a cada parada.

D’aquesta manera els mercats esperen seguir abastant cada dia la població barcelonina d’aliments frescos mentre a la vegada vetllen per la seva seguretat.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X