Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats del Carmel, la Mercè i Sants, contra la leucèmia

27 de juny de 2022

Els tres equipaments acullen una exposició de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, en el context de la Setmana Europea contra la Leucèmia.

Del 20 de juny al 4 de juliol, en el context de la Setmana Europea contra la Leucèmia, el Mercat del Carmel, la Mercè i Sants donen la benvinguda a l’exposició itinerant de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. 

Gràcies a l’exposició, els clients del mercat es podran informar sobre la història de la fundació, els seus projectes i la donació de medul·la òssia, a més d’aprendre recomanacions sobre alimentació i vida saludable per a pacients en tractament oncològic. Durant aquests dies, un equip de sensibilitzadors donarà a conèixer en profunditat als visitants les seves iniciatives socials i els convidarà a contribuir al projecte.

Una vegada més, els Mercats de Barcelona es posicionen com a punts de referència de la solidaritat i la vida social dels barris. Els mercats de la Concepció, la Sagrada Família i les Corts ja van exhibir aquesta exposició l’any passat durant les mateixes dates.

La Fundació Josep Carreras contra la leucèmia impulsa projectes en benefici dels pacients i de la ciència per aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable, per a tot el món i en tots els casos. La leucèmia consisteix en la proliferació incontrolada d’una població anòmala de cèl·lules de la sang, que s’infiltren a la medul·la òssia, impedint la producció de les cèl·lules restants i envaint la sang i la resta d’òrgans.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X