Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats de Barcelona celebren Sant Jordi!

21 d'abril de 2022

Els mercats regalaran roses als clients i acolliran activitats culturals, com presentacions de llibres, i tallers infantils, com ara pintacares, màscares i creació de roses.

Els mercats de Barcelona celebren Sant Jordi amb moltes roses, activitats culturals i tallers per als més petits!

Els mercats de l’Abaceria, el Bon Pastor, l’Estrella, Felip II, Tres Torres, el Clot, les Corts, el Ninot, Sant Antoni, Sant Gervasi, Sant Martí, Santa Caterina i Sarrià regalaran roses als clients el dia 23.

El Mercat de Sant Martí organitza el dia 23, de 10.30 a 13.30h, un taller de pintacares per sortir maquillat com un heroi, una heroïna o un drac. És una activitat gratuïta per a nens i nenes de fins a 14 anys, presentant un o més tiquets de compra del mercat per un valor mínim de 25€.

El Mercat dels Encants també celebrarà la Diada amb un pintacares temàtic, que tindrà lloc de 10 a 14h. Els tallers de pintacares s’ubicaran a la planta 0 del mercat (plaça de la subhasta, davant de la Sala Polivalent) i a la planta 1 (carrer E, davant dels ascensors).

Seguint amb les activitats infantils, el Mercat de la Concepció celebrarà el 23 d’abril, d’11 a 14h, un taller de fabricació de roses per a nens i nens de 3 a 12 anys, igual que el de la Llibertat, en què els infants faran roses amb gomaeva (11.30h) i els adults seran convidats a una copa de cava. El 22 d’abril, a les 17.30h, el Mercat de Sants acollirà un taller de màscares de Sant Jordi per als infants.

Per a un públic més adult, l’escriptora Isabel Notó signarà el seu llibre ‘Pellizcos de felicidad’ al Mercat de la Mercè el dia de Sant Jordi de 10 a 13.30h. Llegirà en veu alta alguns passatges de l’obra i es regalaran punts de llibres als assistents.

Continuant amb la literatura, del 19 al 21 d’abril se celebrarà a la Boqueria un cicle de presentacions de llibres amb motiu de Sant Jordi. Ines Butrón presentarà ‘Dones Ramaderes’; Joan Santanach i Montserrat Serra, ‘Llibre dels Vins’; Xesco Bueno, ‘Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja’, i Toni Gerez, ‘L’art del formatge’.

Per últim, la música envairà el Mercat del Bon Pastor dissabte al matí amb una banda itinerant que es mourà per dins i fora del mercat.

Més informació

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X