Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els barcelonins valoren amb un 7,7 els mercats municipals

15 d'octubre de 2019

Els mercats de Barcelona han estat valorats de forma molt positiva pels barcelonins, obtenint un notable (7,7), per 12è any consecutiu. Així figura a la nova Enquesta de Serveis Municipals que ha fet pública l’Ajuntament de Barcelona els darrers dies.

Els Bombers, les Biblioteques públiques, els Centres Cívics, el Tram, el Bicing i els mercats són els serveis més ben puntuats a l’enquesta realitzada pel departament d’Estudis d’Opinió entre els mesos de gener i abril de 2019.

Pel que fa a la percepció d’evolució entre la ciutadania, els resultats també han estat positius. Un 55,4% dels participants de l’enquesta consideren que els serveis dels mercats de Barcelona han millorat; un 20,6% pensen que el servei continua igual i només un 9,8% considera que el servei ha empitjorat. Un 71,6% dels enquestats –d’un total de 6000 barcelonins– afirma que utilitza de forma habitual els mercats de la ciutat.

Cal destacar també l’evolució que ha viscut la puntuació dels mercats municipals per part dels usuaris, ja que des de fa dotze anys s’ha mantingut en un notable i any rere any ha anat pujant.

Principals preocupacions dels ciutadans

Pel que fa a les preocupacions dels ciutadans, encaçalen la llista la inseguretat, que assoleix una xifra substancialment més alta que la de 2018(17,1%),  l’accés a l’habitatge, que perd una mica de pes en l’enquesta (12,2%) i la circulació (6%).

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X