Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Mercat de la Mercè inicia la reforma de la façana principal

4 de novembre de 2019

El Mercat de la Mercè, al districte de Nou Barris, ha iniciat la reforma de la façana principal i l’adequació dels accessos del passeig de Fabra i Puig amb el carrer d’Aneto. La remodelació segueix els criteris que ja es van aplicar per renovar la façana de Sant Iscle: millorar la visibilitat i la representativitat del mercat com a equipament públic i fer servir materials més naturals d’acord amb els productes frescos del mercat i la relació amb els entorns.

Les obres van començar el dilluns 28 d’octubre i està previst que durin quatre mesos i mig. Abans de Nadal es duran a terme els treballs als accessos del carrer d’Aneto i després de Nadal es faran l’accés i la façana del passeig de Fabra i Puig.

Pel que fa a la façana, es col·loca una segona pell per davant de la façana existent amb unes gelosies de lames de fusta que estèticament recorden grans persianes i generen un porxo de protecció a la zona dels accessos. L’objectiu és protegir els paraments vidriats de la radiació solar i donar una nova imatge molt més contemporània al mercat sense canviar-ne la volumetria original característica.

A banda de la reforma de la façana, es canviaran els paviments i les portes d’accés al mercat, així com la il·luminació de tota l’àrea per fer més visibles i accessibles les zones d’entrada i sortida.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X