Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Govern destina 3,9 milions d'euros a l'impuls de projectes de l'economia social i cooperativa

13 de maig de 2020

  • Es tracta d’una de les mesures incloses al Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses, territoris per fer front a l’escenari sociolaboral postcovid.

El Govern ha acordat destinar 3,9 milions d’euros a la convocatòria destinada a finançar projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica davant la crisi de la Covid-19. Aquesta línia de subvencions s’adreça a empreses cooperatives i de l’economia social que generin ocupació mitjançant la creació de nous projectes empresarials, línies de negoci, empreses, mercats i que alhora aprofitin oportunitats estratègiques del propi sector d’activitat o del territori.

Concretament, el Govern ha aprovat avui una partida econòmica de 3.510.000 euros corresponents a l’any 2020 i 390.000 euros al 2021 per dotar aquesta línia de suport a les cooperatives i empreses de l’economia social.

Es tracta d’una de les mesures incloses al Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses, territoris per fer front a les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19. El pla, amb una dotació de prop de 60 milions d’euros, inclou l’activació d’actuacions d’urgència que donin suport a les persones treballadores, especialment les que pertanyen a col·lectius de risc; als autònoms i petites empreses i a les administracions locals.

Generalitat de Catalunya

Carregant...
x
X