Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El certificat Covid deixa de ser necessari a la restauració i s'eliminen restriccions horàries i d'aforament

2 de febrer de 2022

A partir del divendres 28 de gener, ja no cal presentar el certificat Covid per accedir als bars i restaurants. També s'acaben les restriccions d'aforaments i d'horaris a la restauració i als comerços, així com la limitació de persones reunides.

El divendres 28 de gener de 2022 desapareixen la majoria de restriccions contra la Covid-19 que afectaven, entre altres, al comerç i a la restauració. Després de l'aixecament del toc de queda, ara també es posa punt final a l'obligatorietat de mostrar el certificat Covid a l'hora d'accedir a bars i restaurants i a les restriccions d'aforament a la restauració, que estava fixat en un 50% a l'interior. També s'elimina el límit d'obertura fins a les 00:30 h a la restauració i a les activitats culturals.

Però el de la restauració no és l’únic sector en el qual decauen mesures. També s’acaba la restricció d’aforament al teixit comercial, que estava limitat al 70% a l’interior dels establiments, igual que passa amb els equipaments esportius o culturals. Alhora, s’elimina el topall màxim de 10 persones reunides. Tota la informació es pot consultar en aquesta resolució publicada al DOGC. Per contra, pel que fa a l’oci nocturn, es manté tancat, almenys, durant una setmana més.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X