Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Cursos de formació per al sector del comerç i els mercats

22 de setembre de 2020

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i de Barcelona Activa, impulsen una sèrie de formacions en línia que poden ser d’interès per a paradistes i el seu dia a dia.

Quaderns de Mercat – Formació per a mercats municipals (CCAM) 

Durant el 2020 el CCAM continua amb la seva proposta formativa dirigida específicament als paradistes dels mercats municipals de Catalunya: Els Quaderns de Mercats. Les sessions d’enguany seran en línia per tal d’adaptar-se a les noves necessitats sanitàries i  es faran els dilluns al matí de 10h a 11:30h.

L’objectiu principal és crear un espai de formació i aprenentatge entre els operadors dels mercats municipals i donar noves eines per a promocionar i difondre els productes i serveis de les vostres parades.

  • 28 de setembre de 2020 – Com fer un pla de difusió i promoció en una parada de mercat municipal (inscripcions obertes)
  • 5 d’octubre de 2020 – Com crear una estratègia digital en una parada del mercat municipal
  • 9 de novembre de 2020 – Eines per millorar la presència digital d’una parada de mercat

Catàleg de formació online pel comerç i la restauració

Des de Barcelona Activa proposen una sèrie de cursos per ajudar a potenciar els comerços. L’objectiu és que el participant aprengui com millorar la gestió incorporant processos de transformació digital i faci servir eines digitals i estratègies comercials a Internet per donar-se a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el seu públic.

Per conèixer-ne tots els detalls i els cursos de formació.

A més, des del Cibernàrium de Barcelona Activa també ofereixen una sèrie de cursos que podeu consultar aquí.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X