Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Celebració del Congrés Virtual de Mercats Municipals de Catalunya 2021

22 de juliol de 2021

El proper 8 de novembre de 2021 se celebrarà, novament en format virtual, el Congrés de Mercats Municipals de Catalunya. Aquesta trobada té per objectiu crear un espai de debat, d’intercanvi d’experiències i de transmissió de coneixements entre paradistes, personal tècnic, associacions de venedors i tots els col·lectius vinculats a aquests equipaments comercials.

En el Congrés es donaran a conèixer dades actuals sobre els canvis d’hàbits dels consumidors i sobre les noves tendències dels mercats. A més a més, es  reflexionarà sobre les oportunitats i reptes que suposa l’arribada de les noves tecnologies al sector. 

En aquesta tercera edició també es plantejaran les necessitats més immediates, les eines més innovadores i útils, i noves estratègies per tal de que els mercats estiguin correctament preparats per projectes d’innovació i siguin més competitius, més segurs i més digitals.

El Congrés està organitzat pel Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Properament es publicarà el programa complet i s’obrirà el període d’inscripcions, per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la bústia elsmercats@gencat.cat.

Us hi esperem el dilluns 8 de novembre, reserveu la data!

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X