Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Carnaval 2022: torna la setmana més esbojarrada de l’any!

18 de febrer de 2022

Nou Barris es vesteix de color i fantasia amb una programació que va de la música a la gastronomia, sense oblidar per descomptat disfresses i rues.

El Carnaval de Nou Barris s’estrena aquest dissabte 19 de febrer, amb un monogràfic que tindrà lloc al Centre Cívic Can Verdaguer sobre les receptes d’aquesta festa, i acabarà amb un altre monogràfic culinari, també a Can Verdaguer, sobre els bunyols de Quaresma.

Dues activitats gastronòmiques fan de cap i cua d’una festa en què també hi conviuran música, activitats infantils i, per descomptat, les tradicionals rues que s’estendran per diversos barris del districte, i que culminaran amb la rua central de Nou Barris que tindrà lloc el dissabte 26 de febrer, a les 19 h.

Aquí trobareu tota la programació del Carnaval 2022 a Nou Barris!

Màscares i disbauxa, inspiració del cartell del 2022

L’il·lustrador i dissenyador gràfic Adrià F. Marquès, conegut com El Marquès, és l’autor del cartell del Carnaval del 2022, una composició que ens convida a jugar mentre dues figures d’arlequins amb màscara s’intercanvien les posicions i capgiren el nostre punt de vista. I és que el carnaval és sinònim de transgressió i disbauxa, de trencar la monotonia, una festa pensada per despertar la vessant més alegre i còmica que portem a dins i expressar-nos amb llibertat i espontaneïtat. La màscara és icona del Carnaval d’enguany i de tantes i tantes celebracions d’una tradició arrelada a la cultura mediterrània, i ens permet endinsar-nos en aquest món de fantasia i diversió.

El cartell es podrà recollir a la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2) i al Palau de la Virreina (la Rambla, 99) fins que se n’esgotin les existències, i també es podrà descarregar en alta qualitat al web de cartelleria municipal.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X