Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Blues al juliol, blues al pati!

3 de juliol de 2024

El Festival de Blues aterra novament a Nou Barris en el marc de L’Estiu, al Pati!

El primer cap de setmana de juliol té nom i cognom: Festival de Blues. El certamen obre els caps de setmana de música del cicle L’Estiu, al Pati! i, com cada any, ho fa amb un cartell de luxe. El divendres dia 5 amb entrada gratuïta, i el dissabte dia 6, a un preu de 15 euros l’entrada que podeu adquirir a través d’aquest enllaç o aquest altre.

Divendres 5 de juliol

 • Joan Escudero & Joan Pau, a les 20 hores
 • Harmonica ShowDown, a les 21.30 hores
  Swet Marta
  Knock  Out – Greg
  Steve Weston
 • Billy Branch, a les 23 hores

La banda de Billy Branch, Billy’s Blues, porta un munt d’anys treballant colze a colze amb molts dels més il·lustres músics de blues de Chicago. De fet, a ell se’l considera un ambaixador del Chicago Blues. Al costat de la seva harmònica i veu, a L’Estiu, al Pati! actuarà amb la guitarra i veu de Giles Corey, Sumito Ariyosh i Aka Ariyo al piano i teclats, Ari Seder al baix i Dionte McMusic a la bateria.

Dissabte 6 de juliol

 • Noa & The Hell Drinkers, a les 20 hores

Noa & The Hell Drinkers és una banda donostiarra que es forma l’any 2016. En aquests anys han publicat dos treballs de manera independent: Noa & The Hell Drinkers el 2018 i Craft Blues el 2020. El tercer àlbum acaba de veure la llum fa relativament poc, el setembre de 2023. Es titula Hell’s The New Heaven i va ser considerat el disc del mes al Regne Unit per la UK Independent Blues Broadcasters Association.

 • Tia Carroll Band, a les 21.45 hores

Tia Carrol és soul, blues, poder i passió. A Nou Barris arriba en plena gira europea i ho fa acompanyada de prestigiosos músics de primer nivell: Quique Gómez a l’harmònica i veu, Lucas De Mulder a la guitarra, David Salvador al baix i Guillaume Destarac a la bateria.

 • John Nemeth, a les 23.30 hores

Nascut el 10 de març de 1975, John Nemeth és un harmonista, cantant i compositor nord-americà de blues elèctric i soul. Ha gravat deu discos des del 2002 i ha rebut cinc Blues Music Awards en la categoria d’artista masculí de soul blues, d’àlbum de soul blues, d’àlbum de blues tradicional de l’any, i com a veu i instrumentista amb l’harmònica.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X