Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Beques Mercabarna: ajuts a la contractació per a detallistes agremiats

30 d'octubre de 2020

Mercabarna subvenciona l’equivalent al salari mínim de 6 mesos per contractar personal a empreses detallistes d’alimentació de Barcelona i província.

Aquest 2020 Mercabarna ha obert el seu programa d’ajuts a la contractació a les empreses detallistes d’alimentació agremiades a les següents associacions professionals:

  • Gremi de Peixaters de Barcelona i Província
  • Gremi Provincial Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona
  • Gremi de Carnissers de Barcelona
  • Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques
  • Gremi de Floristes de Catalunya

Mitjançant aquest programa, Mercabarna subvenciona l’equivalent a 6 mesos de salari mínim interprofessional per a la contractació de treballadors en situació d’atur. El requisit principal és que l’empresa estigui agremiada, i per gaudir dels 5.700€ de subvenció el contracte ha de ser de 6 mesos, com a mínim.

Amb aquesta acció, Mercabarna vol impulsar l’ocupació de qualitat i contribuir al progrés de les empreses detallistes alimentàries, per la qual cosa el perfil professional no es limita a persones especialitzades en el producte -com persones peixateres o carnisseres, per exemple-: també es poden contractar administratius, comptables, especialistes en màrqueting, en logística, etc.

En cas de voler contractar personal de botiga, cal que siguin persones formades als Serveis de Formació de Mercabarna i que estiguin inscrites al portal de feina MercabarnaJobs. Per contractar altres perfils, cal que siguin persones de fins a 30 anys i que s’hagin format en centres públics.

Des de 2014, el programa Beques Mercabarna ha subvencionat la contractació de prop de 100 persones en situació d’atur. Fins al 2019 només se’n podien beneficiar empreses majoristes, però des d’aquest any els detallistes també poden accedir a aquests ajuts.

Per a més informació sobre les Beques Mercabarna per a detallistes, només cal contactar amb els Serveis de Formació de Mercabarna mitjançant els telèfons 93 556 34 56 o 93 556 30 00; o al correu electrònic formacio@mercabarna.cat.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X