Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Barcelona Activa ofereix noves formacions d'idiomes

18 d'agost de 2022

El programa Reskilling Idiomes organitza cursos de francès, alemany i anglès i formacions especialitzades en els sectors del turisme, el comerç i l'hostaleria.

Els idiomes es consideren una competència bàsica que cal dominar per adaptar-se al mercat laboral. A Barcelona, la necessitat s’accentua especialment a causa de sectors com el turisme o la hostaleria, que juguen un paper clau en l’economia i en el desenvolupament de la ciutat. 

Un any més, Barcelona Activa i les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) tornen a posar en marxa la iniciativa Reskilling Idiomes. El programa té l’objectiu d’oferir a la ciutadania formacions d’idiomes gratuïtes en anglès, francès i alemany i també en anglès per a l’àmbit laboral per sectors com el turisme, el comerç i l’hostaleria.

Les persones que vulguin accedir a les formacions podran escollir el curs que més els convingui segons els seus interessos i coneixements. El certificat té l’objectiu de reconèixer l’esforç de l’alumnat i oferir un avantatge competitiu en el mercat laboral. Una vegada superat el curs, rebran una certificació A1, A2, B1, B2 o de nivell superior i podran acreditar el domini d’idiomes, un requisit habitual en processos de selecció de personal.

Les formacions s’impartiran en línia i estan dirigides al conjunt de veïnes i veïns de Barcelona, tot i que les persones en situació d’atur o d’ERTO tindran prioritat a l’hora d’entrar al programa. Les persones interessades poden determinar exactament quin és el seu nivell en un idioma i escollir la formació més adequada per a ells un cop feta la preinscripció al curs i la posterior prova de nivell de la EOI.

Pots preinscriure't i trobar més informació del programa en aquest enllaç.

Barcelona Activa

Carregant...
x
X