Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Barcelona Activa llança una campanya sobre els serveis a Nou Barris

14 de febrer de 2023

L’agència ha impulsat una bustiada per comunicar els equipaments que té al districte i presentar quins serveis hi pot trobar la ciutadania.

La campanya de comunicació sobre els serveis a la ciutadania i les empreses que ofereix Barcelona Activa continua en marxa. L’agència s’ha enfocat en Nou Barris i ha impulsat una bustiada per presentar tots els equipaments que ofereixen programes i activitats al districte. Sota l’eslògan 'Barcelona Activa et connecta' s’ha buscat unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

Per això, Barcelona Activa ha donat a conèixer els diferents punts d'atenció al districte enfocats a promoure l’ocupació, la formació, les empreses i l’emprenedoria. Per exemple, s’ha presentat Nou Barris Activa, un equipament que integra un punt d’Informació per l’Orientació i la Recerca de Feina i un altre Punt de Defensa dels Drets Laborals, que també es poden utilitzar en altres espais com a l’Associació de veïns i veïnes de Roquetes i a l’Oficina del Pla de Barris de Torre Baró.

L’agència ofereix altres espais on rebre formació tecnològica i especialitzada en programació com el nou Cibernàrium Nou Barris o al Campus 42 Barcelona. També el Parc Tecnològic, un hub per a la millora de la competitivitat empresarial i la capacitació ciutadana que integra l’Ateneu de Fabricació Digital. A més, hi ha les diferents Antenes Cibernàrium que hi ha a les biblioteques Nou Barris i Vilapicina i la Torre Llobeta, així com l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana.

Si vols conèixer la resta d’equipaments de Barcelona Activa a la ciutat, pots descobrir-los tots en aquesta pàgina!

Barcelona Activa

Carregant...
x
X