Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Barcelona Activa impulsa el programa ‘Oportunitats Professionals als Mercats Municipals i el Comerç de Proximitat’

17 d'octubre de 2023

Barcelona Activa, Mercabarna i Fundació Intermedia, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, impulsen el programa ‘Oportunitats Professionals als Mercats Municipals i el Comerç de Proximitat’, amb el qual formen persones joves per treballar en aquest sector i alhora donen resposta a la necessitat de relleu generacional.

Aquests joves, amb edats compreses entre els 18 i els 29 anys, han rebut formació especialitzada de Mercabarna com a ajudants de carnisseria i aviram, de carnisseria i xarcuteria, i de productes de la mar. En l’edició d’enguany hi han participat un total de 81 joves.

Un cop formats, Barcelona Activa facilita la contractació dels graduats a través de la selecció de personal per al lloc de treball i l’atorgament d’ajuts als comerços i parades per un període màxim de 6 mesos. A més, aquesta entitat ofereix també assessorament i suport a la tramitació de les subvencions i el seguiment d’un/a tutor/a durant tota la contractació per a facilitar la fidelització al lloc de treball. Un 64,6% dels joves que es van graduar en l’edició del 2022 va trobar feina en els següents 3 mesos.

La data límit per a la contractació dels graduats, amb ajuts econòmics, per part dels comerços és el 27 d’octubre.

Per a més informació, podeu contactar a: ocupaciojoves@barcelonactiva.cat 

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X