Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Barcelona Activa engega un programa de formació per promoure l’ocupació als mercats municipals

24 de febrer de 2022

Els alumnes tenen la possibilitat d’incorporar-se al mercat laboral com a ajudants de carnisseria o de xarcuteria o com a auxiliars de comerç de productes ecològics i de proximitat.

Barcelona Activa, en col·laboració amb Mercabarna i la Fundació Intermèdia, llança un programa de formació i inserció laboral per impulsar l’ocupació als mercats municipals i al comerç de proximitat.

Mercabarna imparteix formació en les següents especialitats: ajudant de carnisseria, ajudant de xarcuteria i auxiliar de comerç de productes ecològics i de proximitat. Durant tot el procés, els estudiants estaran tutoritzats i acompanyats.

Un cop superat el programa, els alumnes tenen la possibilitat d’incorporar-se amb un contracte laboral de sis mesos com a dependents especialistes en productes alimentaris.

Els requisits de participació són: tenir entre 18 i 29 anys, residir a la ciutat de Barcelona i haver aprovat l’ESO, el Batxillerat o un CFGM. A més, els interessats s’hauran d’inscriure al Servei d’Ocupació de Catalunya i registrar-se al sistema nacional de Garantia Juvenil. El termini per apuntar-s’hi finalitza el 28 de febrer.

Aquest programa ofereix a les empreses la preselecció de candidatures formades en el lloc de treball, sense cap cost, i ajuts a la contractació, per un període màxim de sis mesos, de fins a 5.700 € per contracte. Els contractes han de tenir una durada mínima de sis mesos i el salari ofert haurà d’entrar dins els criteris de Barcelona Activa per garantir l’ocupació de qualitat.

Coneix el testimoni de joves que han participat en el programa i d’establiments que hi han col·laborat.

Més informació

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X