Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Arriben els tallers de tardor a Nou Barris!

23 d'agost de 2022

Inscripcions a partir del setembre, excepte a Can Basté, on ja estan obertes

En un mes deixarem enrere l’estiu astronòmic. El 23 de setembre, en plenes festes de la Mercè, començarà la tardor. Però el cert és que, ni que sigui sense voler, és quan tornem de les vacances i ens anem reincorporant a les rutines diàries que donem l’estiu per liquidat.

Arribats a aquest punt, doncs, no és mal moment per pensar en l’ampli ventall de propostes que s’obren davant nostre en forma de tallers. Sigui simplement per passar l’estona, o sigui per formar-se, la realitat és que els equipaments de Nou Barris tenen programada una oferta prou àmplia que us ajudarà a satisfer les vostres inquietuds o, qui sap, us permetrà de descobrir noves aficions.

A continuació us presentem les diferents propostes de cada espai, perquè pugueu triar per afinitat, proximitat pel que vulgueu. La qüestió és que trieu, que gaudiu i que us ompliu mentre feu el que us agrada. Proposta difícil de rebutjar, no us sembla?

Centres cívics

A Can Verdaguer ja tenen programats els tallers d’octubre a desembre. En el document hi trobareu també les activitats que us tenen preparades, perquè no us perdeu res del que s’hi farà al llarg dels propers mesos. Tornant als tallers, heu de saber que les inscripcions s’obren a partir del 6 de setembre.

L’agenda de tallers del Centre Cívic Torre Llobeta també es a punt. Aquí, les inscripcions comencen a partir del 5 de setembre.

Al web del Centre Cívic Can Basté hi trobareu desglossats per tipologies els diferents tallers que s’hi duran a terme. Aquí, les inscripcions ja estan obertes.

A la Zona Nord, el Centre Cívic i els casals de barri també han programat ja les diferents propostes de tallers. Us hi podeu inscriure de manera presencial a partir del 6 de setembre, i en línia a partir del 9. En tots dos casos, fins al 23 de setembre o fins a la data d’inici de l’activitat si hi ha places.

Altres equipaments

En altres equipaments del districte també tenen la feina feta. Si comencem a l’Espai Jove Les Basses, aquí hi trobareu els llistat de tallers. Les inscripcions s’obriran el 12 de setembre i es tancaran el 30 de mateix mes.

Les propostes al Casal de Barri Verdun les trobareu aquí. Les inscripcions es faran a partir del 5 de setembre.

Al Casal de Barri Prosperitat, les inscripcions seran presencials, a partir del dimarts 6 de setembre, a la secretaria del casal i en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. L’oferta la trobareu aquí.

Al Centre Ton i Guida també han fet pública l’oferta al seu web. Les inscripcions, a partir del 19 de setembre.

I no oblideu de consultar la programació d’altres espais com el Casal de Barri Trinitat Nova o el Casal de Barri La Cosa Nostra, on properament donaran a conèixer també la seva oferta.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X